Meer dan 25 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 50
Shimano specialist

Werkplaats

Onze werkplaats is elke week geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00. U kunt contact opnemen met onze werkplaats voor het inplannen van een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw fiets. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen bijna alle fietsen repareren, twijfelt u omdat wij geen dealer zijn van het merk van uw fiets? Vraag gerust aan de telefoon of via ons contactformulier of wij uw fietsmerk kunnen repareren.

Neem contact op
Werkplaats

Het is belangrijk om eens per jaar uw fiets te laten onderhouden. Wij zien problemen eerder aankomen en kunnen het voorkomen of op tijd repareren. Hierdoor kunt u langer blijven genieten van uw fiets, zonder dat u hem onverwacht moet laten staan.

Duurt de reparatie wat langer of kunt u geen dag een fiets missen? Dan kunt u gebruik maken van onze leenfietsen. Hierin hebben wij stadsfietsen en elektrische fietsen.

​​​​​​​Wordt het lastig om met de fiets naar de winkel te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice. Wij rijden op de maandag, dinsdag en woensdag. Wij komen de fiets binnen een straal van 10km kosteloos ophalen en komen deze na reparatie ook weer terug brengen.

Heeft u nog vragen?

Kom gerust langs in onze winkel als u nog vragen heeft over onze werkplaats, zodat u eenvoudig en zorgeloos kunt fietsen.

Over Bleumink Fietsen

Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek.
Niet alleen voor fietsen bent u bij Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding, fietsonderdelen en reparaties kunt u bij ons terecht. Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Bleumink! Wij verwelkomen u graag in onze winkel!

Unsplash