Meer dan 25 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 50
Shimano specialist

Leasen

Een fiets leasen, dat kan zeker! Dit kan zakelijk, maar zeker ook privé. Wanneer u een fiets wilt leasen betaald u een vast bedrag per maand. Dit kan met een stadsfiets, elektrische fiets, bakfiets, racefiets, het kan allemaal! Bent u op zoek naar bezorgfietsen? Dan kunt u ook bij ons terecht. 

Neem contact op
Leasen

Aangesloten bij:

Leasegemak

Elbuco

Lease-a-Bike

Friesland Lease

Unsplash

Leasegemak

Wanneer u een leasecontract afsluit via Leasegemak zit hier een service en onderhoudspakket bij in. U kunt elk half jaar gebruik maken van een onderhoudsbeurt. Daarnaast is de fiets verzekerd tegen diefstal en schade en kunt u gebruikmaken van de 24/7 pechhulp in heel Europa. Een leasecontract wordt afgesloten voor 3 jaar. Na deze 3 jaar heeft u de mogelijkheid om de fiets over te kopen. 

Unsplash

Elbuco

Bij een leasecontract via Elbuco kunt u kiezen tussen een contract van 3 jaar of 4 jaar. Wanneer deze afloopt kunt u de keuze maken om de fiets over te kopen of een nieuwe fiets uit te zoeken. Bij het leasecontract zitten alle reparaties en het onderhoud in. Ook is de fiets verzekerd tegen diefstal en schade en kunt u gebruik maken van de pechhulp voor onderweg. 

Unsplash

Lease-a-Bike

Bij Lease a Bike kunt u alleen zakelijk leasen. Uw werkgever dient aangesloten te zijn bij Lease a Bike als u hiervoor in aanmerking wilt komen. Vervolgens wordt het maandbedrag ingehouden op uw brutoloon. Dit maakt het c.a. 35% voordeliger dan de privé aanschaf. Als eigenaar van een bedrijf kunt u ook een leasecontract afsluiten bij Lease a Bike. Het leasecontract duurt 3 jaar en daarna heeft u de mogelijkheid om tegen c.a. 20% van de nieuwaarde, de fiets over te kopen. Bij het leasecontract zit reparatie en onderhoud, diefstal- en schadeverzekering en 24/7 pechhulp in. 

Unsplash

Friesland Lease

Daarnaast hebben we ook nog Friesland Lease. Hierbij kunt u zakelijk en als particulier een fiets leasen. Dit is een leasecontract van 3 jaar. Bij het leasecontract zit onderhoud en reparatie, diefstal- en schadeverzekering en 24/7 pechhulp voor onderweg. U krijgt een oproep voor een onderhoudsbeurt, 3 maanden, 12 maanden en 24 maanden na aankoop van uw fiets. 

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs in onze winkel om alle mogelijkheden m.b.t. een fiets leasen te bespreken, zodat u eenvoudig en zorgeloos kunt fietsen.

Over Bleumink Fietsen

Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek.
Niet alleen voor fietsen ben je bij Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding, fietsonderdelen en reparaties kun je bij ons terecht. Ben je opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Bleumink! Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Unsplash