Meer dan 25 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 50
Shimano specialist

Fietsverzekering

Zonder angst met de fiets op stap? Kies dan voor één van onze fietsverzekeringen. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Vico en Enra. Wanneer u kiest voor een fietsverzekering heeft u altijd de keuze om de fiets te verzekeren tegen alleen diefstal of tegen diefstal en schade. De duur van de fietsverzekering kunt u ook zelf bepalen. Wanneer uw fiets wordt gestolen of er is schade aan de fiets kunt u dat bij ons melden en dan regelen wij de rest voor u!

Neem contact op
Fietsverzekering

Elektrische fiets

Tegenwoordig zijn er nieuwe regels gesteld bij het verzekeren van een elektrische fiets. Wanneer u uw elektrische fiets wil verzekeren dient u hier een extra ART2 goedgekeurd kettingslot bij aan te schaffen. Wij hebben hier verschillende soorten van op voorraad.​​​​

Garantieperiode

Wanneer u bij ons een nieuwe fiets aanschaft zit hier standaard 2 jaar fabrieksgarantie op. In combinatie met een fietsverzekering kunt u kiezen om dit te verlengen naar 5 jaar. Hierdoor kunt u langer onbezorgd fietsen. 

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs in onze winkel om fietsverzekeringen te bespreken, zodat u eenvoudig en zorgeloos kunt fietsen.

Over Bleumink Fietsen

Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek.
Niet alleen voor fietsen ben je bij Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding, fietsonderdelen en reparaties kun je bij ons terecht. Ben je opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Bleumink! Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Unsplash