Meer dan 25 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 50
Shimano specialist

Fietsmerken

Bij Bleumink hebben we een ruim aanbod aan fietsmerken. Hieronder is een selectie van de merken die wij kunnen leveren. Ook bieden wij merken van aangepaste of speciale fietsen, helemaal gemaakt op maat voor de klant.

Neem contact op
Fietsmerken
Unsplash

Batavus

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste fietsfabrikanten van Nederland met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor iedereen.

Unsplash

Sparta

Sparta is voortdurend op zoek naar de beste, meest efficiënte en meest duurzame manier om jou van A naar B te krijgen, op jouw fiets, in weer en wind, door storm en regen. Ze innoveren daardoor niet alleen de fiets, maar zoeken ook naar de beste accessoires. Zowel binnen als buiten de stad, jij moet je comfortabel voelen op je fiets, dat is het doel! 

Unsplash

Kalkhoff

Er vinden steeds meer veranderingen plaats, steeds meer mensen zoeken manieren om zich zelfstandig, ontspannen en op een duurzame manier te verplaatsen. Kalkhoff zoekt hierin een weg om mee te bouwen aan een milieuvriendelijke mobiliteit. Dit met behulp van betrouwbare fietsen waarmee mensen nieuwe dingen ontdekken en die heerlijk rijden. Zo fietsen we samen de wereld van morgen tegemoet.  

Unsplash

Cube

Bij Cube worden alle fietsen uitvoerig getest in het eigen laboratorium. Hierdoor doen ze er alles aan om de maximale levensduur te combineren. Dit gaat in combinatie met de garantie, de Cube Crash Replacement en de bosch-componenten in de fiets. Hierdoor kunnen de eigenaren er nog vele jaren van genieten.

Unsplash

Van Raam

Van Raam is dé fietsfabrikant van aangepaste fietsen. Denk hierbij aan driewielers, lage instap fietsen, duofietsen, tandems en loopfietsen. Het is het doel om mensen zo lang mogelijk mobiel te houden. Hiermee creëren we meer vrijheid en zelfstandigheid.  

Unsplash

Trek

Trek heeft allerlei soorten fietsen in zijn assortiment, maar ze zijn wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Elke Trek wordt met aandacht gebouwd om jou rit van A naar B te verbeteren. 

Unsplash

S'cool

Ben je op zoek naar de perfecte kinderfiets? Dan ben je bij S’cool aan het goede adres. Ze hebben alles van 12 tot 27,5 inch, in vele verschillende kleuren en van uitstekende kwaliteit. Toch op zoek naar een E-bike kinderfiets, dit is geen probleem!

Unsplash

Cortina

Met de verschillende designfietsen van Cortina, wordt fietsen steeds aantrekkelijker en leuker en is er voor ieder wat wils. De verschillende modellen kunnen tegen een stootje, waardoor het een fiets is om op te bouwen.  

Unsplash

Gazelle

Koninklijke Gazelle, hét fietsmerk in Nederland. Gazelle maakt al 130 jaar fietsen. In de loop der jaren zijn er verschillende modellen op de markt gebracht. Ze maken stadsfietsen en elektrische fietsen voor iedere gebruiker.

Unsplash

RIH

Doordat Rih gelooft in de hoogwaardige kwaliteit en gekozen materialen, zijn zij de enige fietsfabrikant die 3 jaar garantie geeft op een e-bike! De Rih fietsen worden volledig in Nederland ontworpen, ontwikkeld en getest.

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs in onze winkel als u vragen heeft over ons aanbod.

Over Bleumink Fietsen

Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek.
Niet alleen voor fietsen ben je bij Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding, fietsonderdelen en reparaties kun je bij ons terecht. Ben je opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Bleumink! Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Unsplash