Meer dan 25 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 50
Shimano specialist

Fietsplan

Kunt u vanuit uw werk gebruik maken van een fietsplan? Dat kan ook bij ons! Wij zijn aangesloten bij Bedrijfs Fietsen Nederland (BFN) en Nationale Fiets Projecten (NFP). Kom hiervoor gerust langs in onze winkel om de mogelijkheden en de fietsen te bespreken.

Neem contact op
Fietsplan

Aangesloten bij:

Nationale Fiets Projecten

Bedrijfsfietsen Nederland

Unsplash

Nationale Fiets Projecten

Nationale Fiets Projecten zijn gespecialiseerd op het gebied van fietsen voor woon-werkverkeer die actief zijn sinds 1995. Sind dien zijn ze uitgegroed tot een grote speler op het gebied van merk-onafhankelijke fietsprojecten.

Unsplash

Bedrijfsfietsen Nederland

Bedrijfsfietsen Nederland is gespecialiseerd in het organiseren en implementeren van bedrijfsfietsplannen. Zij bieden bedrijven en overheidsinstanties de kans om moeiteloos een op maat gemaakt en fiscaal voordelig bedrijfsfietsplan te lanceren.

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs in onze winkel om alle mogelijkheden m.b.t. fietsplannen te bespreken, zodat u eenvoudig en zorgeloos kunt fietsen.

Over Bleumink Fietsen

Bleumink is dé fietsspecialist van de Achterhoek.
Niet alleen voor fietsen ben je bij Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding, fietsonderdelen en reparaties kun je bij ons terecht. Ben je opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Bleumink! Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Unsplash